Aero-Dynamiek kan uw waterinstallaties waterzijdig inregelen, zodat de kans op problemen wordt verkleind en kosten kunnen worden bespaard. Wij hebben talloze jaren ervaring met het inregelen van diverse klimaatinstallaties en kunnen metingen uitvoeren in complete gebouwen, hallen of zelfs distributiecentra. Onze medewerkers hebben gedegen kennis van klimaatinstallaties en inregeltechnieken. Zij kunnen u ook van deskundig advies voorzien.

Waterzijdig inregelen voorkomt problemen in waterinstallaties

Door waterinstallaties op een goede manier waterzijdig te laten inregelen kunt u problemen voorkomen. U kunt hierbij denken aan een langzame opwarming van uw gebouw, temperatuurschommelingen en een onnodig hoog energieverbruik. Bij het waterzijdig inregelen van klimaatinstallaties verzorgen wij het controleren en afstellen van pompen conform de gestelde eisen en regels. Wij leveren na afloop een compleet rapport aan met punten voor verbetering, indien van toepassing.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over uw mogelijkheden bij Aero-Dynamiek of wilt u ons uw waterinstallaties waterzijdig laten inregelen? Schakel ons dan direct in en neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)33 245 90 64 of door een e-mail te sturen naar welkom@aero-dynamiek.nl. U kunt hier ook een offerte aanvragen. Wij helpen u graag verder.

IMI Aero-Dynamiek B.V.

  • Uitstekende service
  • Innovatief
  • > 40 jaar ervaring

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Diensten

Diensten

12 oplossingen voor een gezond binnenklimaat!

Bekijk onze diensten
Opleidingen

Opleidingen

Voor alle functies, van monteur tot technicien, van ontwerper tot leidinggevende, van LBO tot WO niveau.

Bekijk onze opleidingen
Recente projecten

Recente projecten

Wat doet IMI Aero-Dynamiek allemaal.

Bekijk onze projecten