Heeft u een tochtklacht voor uw bedrijfsgebouw binnengekregen? Schakel dan IMI Aero-Dynamiek in voor het achterhalen van de oorzaak. Met behulp van diverse metingen achterhalen wij de bron van de tocht. Als de oorzaak in uw klimaatsysteem zit, dan kunnen wij u ook adviseren over hoe u dit het beste kunt oplossen. Daarnaast kunnen we de installatie voor u juist inregelen.

Een tochtklacht kunt u voorkomen

Een tochtklacht is eenvoudig te voorkomen. IMI Aero-Dynamiek kan diverse metingen uitvoeren, zoals een rookproef, om te achterhalen waar de bron van de tocht zit. Het kan een openstaand raam zijn, maar het kan ook in uw klimaatinstallatie zitten. Hier kunnen wij u bij helpen. Nadat wij onze metingen hebben uitgevoerd, overhandigen wij u een rapport waarin we u adviseren over hoe u dit in de toekomst kunt voorkomen. Bovendien kunnen wij de klimaatinstallaties juist inregelen, om de kans op herhaling van de tochtklacht te minimaliseren.

Laat periodieke metingen uitvoeren

Om een tochtklacht vrijwel uit te sluiten, kan IMI Aero-Dynamiek ook periodieke metingen uitvoeren. Zo kan er snel worden ingesprongen op eventuele klachten en storingen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan snel contact op met IMI Aero-Dynamiek door te bellen naar +31 (0)33 245 90 64 of door een e-mail te sturen naar welkom@aero-dynamiek.nl.

IMI Aero-Dynamiek B.V.

  • Uitstekende service
  • Innovatief
  • > 40 jaar ervaring

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Diensten

Diensten

12 oplossingen voor een gezond binnenklimaat!

Bekijk onze diensten
Opleidingen

Opleidingen

Voor alle functies, van monteur tot technicien, van ontwerper tot leidinggevende, van LBO tot WO niveau.

Bekijk onze opleidingen
Recente projecten

Recente projecten

Wat doet IMI Aero-Dynamiek allemaal.

Bekijk onze projecten