Metingen van de lucht- en waterkwaliteit zijn een belangrijk onderdeel van het onderhoud op de klimaatinstallaties in uw gebouw. IMI Aero-Dynamiek heeft jarenlange ervaring met het uitvoeren van diverse metingen en kan u ook adviseren over het onderhoud van diverse installaties. Onze medewerkers hebben gedegen kennis van klimaatinstallaties en over de eisen en normen voor lucht- en waterkwaliteit.

Periodieke scannen als onderdeel van het onderhoud van klimaatinstallaties

Als onderdeel van het onderhoud van uw klimaatinstallaties, kunnen periodieke metingen van bijvoorbeeld de lucht- en waterkwaliteit problemen oplossen of voorkomen. Wij kunnen diverse metingen op verschillende manieren uitvoeren, zodat we mankementen snel kunnen achterhalen. Als er klachten zijn over het binnenklimaat, dan kunnen wij met onze metingen de bron achterhalen. Het onderhoud van de installaties en de metingen zijn onmisbaar voor het juist functioneren van de installaties. Ook wordt de kans op het sickbuildingsyndroom vermindert.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!

Wilt u graag meer informatie over onze metingen en wat ze kunnen betekenen voor u als onderdeel van het onderhoud van klimaatinstallaties? Neem dan vrijblijvend contact op met IMI Aero-Dynamiek door te bellen naar +31 (0)33 245 90 64 of door een e-mail te sturen naar welkom@aero-dynamiek.nl. Wij kunnen onder andere een luchtmeting uitvoeren om u een inzicht te geven over de luchtkwaliteit in uw gebouw.

IMI Aero-Dynamiek B.V.

  • Uitstekende service
  • Innovatief
  • > 40 jaar ervaring

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Diensten

Diensten

12 oplossingen voor een gezond binnenklimaat!

Bekijk onze diensten
Opleidingen

Opleidingen

Voor alle functies, van monteur tot technicien, van ontwerper tot leidinggevende, van LBO tot WO niveau.

Bekijk onze opleidingen
Recente projecten

Recente projecten

Wat doet IMI Aero-Dynamiek allemaal.

Bekijk onze projecten