Met een luchtmeting IMI Aero-Dynamiek kan de luchtkwaliteit binnen uw bedrijf worden gemeten en eventuele problemen worden opgelost of voorkomen. Wij hebben vele jaren ervaring met het uitvoeren van vele soorten metingen om de kwaliteit van het binnenmilieu te meten. Of u nu een grote hal, compleet gebouw of een enkele kamer wilt laten meten; wij zijn uw partner. Onze medewerkers zijn hoogopgeleid en kunnen u dan ook van deskundig advies voorzien.

Een luchtmeting geeft u inzicht

Als IMI Aero-Dynamiek een luchtmeting voor u uitvoert, krijgt u een compleet inzicht in de luchtkwaliteit van uw gebouw. Zo kunnen we de luchttemperatuur, -vochtigheid, -snelheid en -kwaliteit nauwkeurig inzichtelijk voor u maken. Een luchtmeting kan bovendien binnenklimaatklachten opsporen en de bron van deze klachten achterhalen. Daarnaast kunnen problemen in de toekomst worden voorkomen, door periodieke keuringen van uw klimaatinstallaties.

Bespreek de mogelijkheden met onze specialisten

Wilt u meer informatie of heeft u specifieke vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar +31 (0)33 245 90 64 of door een e-mail te sturen naar welkom@aero-dynamiek.nl. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden van het uitvoeren van een luchtmeting en onze andere werkzaamheden. U kunt namelijk bij ons ook terecht voor een TO berekening of een temperatuurmeting.

IMI Aero-Dynamiek B.V.

  • Uitstekende service
  • Innovatief
  • > 40 jaar ervaring

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Diensten

Diensten

12 oplossingen voor een gezond binnenklimaat!

Bekijk onze diensten
Opleidingen

Opleidingen

Voor alle functies, van monteur tot technicien, van ontwerper tot leidinggevende, van LBO tot WO niveau.

Bekijk onze opleidingen
Recente projecten

Recente projecten

Wat doet IMI Aero-Dynamiek allemaal.

Bekijk onze projecten