Door verschillende metingen uit te voeren kan IMI Aero-Dynamiek u helpen om een klimaatklacht te voorkomen. Wij hebben vele jaren ervaring met het uitvoeren van diverse metingen voor het binnenklimaat. Zo kunnen wij diverse klachten oplossen en voorkomen. Onze medewerkers zorgen ervoor dat u een totaaloplossing op maat krijgt. Na afloop van de metingen overhandigen wij u een rapport met advies voor eventuele verbeteringen.

Voorkom een klimaatklacht door metingen en periodieke keuringen

U kunt een klimaatklacht over het binnenklimaat voorkomen door metingen en periodieke keuringen te laten uitvoeren. IMI Aero-Dynamiek is gespecialiseerd in vele verschillende metingen en kan u ook een soort apk-keuring bieden, zodat uw klimaatinstallaties weer optimaal werken. Wij helpen u graag met het achterhalen van de bron van een klimaatklacht. De problemen die tot klachten leiden, kunnen ook zorgen voor een hogere energierekening. Door metingen en een keuring kan deze rekening weer omlaag worden gebracht.

Optimale werking installaties

Nadat wij metingen of een keuring hebben gedaan, kunnen wij u adviseren zodat uw klimaatinstallaties weer optimaal werken. Zo kunt in de toekomst een klimaatklacht weer voorkomen. Heeft u nog vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar +31 (0)33 245 90 64 of door een e-mail te sturen naar welkom@aero-dynamiek.nl.

IMI Aero-Dynamiek B.V.

  • Uitstekende service
  • Innovatief
  • > 40 jaar ervaring

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Diensten

Diensten

12 oplossingen voor een gezond binnenklimaat!

Bekijk onze diensten
Opleidingen

Opleidingen

Voor alle functies, van monteur tot technicien, van ontwerper tot leidinggevende, van LBO tot WO niveau.

Bekijk onze opleidingen
Recente projecten

Recente projecten

Wat doet IMI Aero-Dynamiek allemaal.

Bekijk onze projecten