Voor het inregelen van klimaatinstallaties gaat u naar de specialist, IMI Aero-Dynamiek. Wij hebben jarenlange ervaring met het inregelen van diverse soorten installaties. Zo kunnen wij ook klimaatinstallaties voor u inregelen om zo eventuele klachten te voorkomen. Onze medewerkers hebben gedegen kennis over de nieuwste installaties en zijn tevens op de hoogte van de laatste geldende eisen en regels.

Het inregelen van klimaatinstallaties voorkomt problemen

Door het laten inregelen van uw klimaatinstallaties door een specialist als IMI Aero-Dynamiek kunt u problemen voorkomen. Wij zorgen ervoor dat uw installaties luchthoeveelheden realiseren zoals deze ontworpen zijn. Op deze manier kunt u klachten en problemen, zoals een te droge lucht, tocht of temperatuur, eenvoudig voorkomen. Daarnaast kunnen de kosten bij het inregelen van uw installaties lager uitvallen. Installaties die niet zijn ingeregeld kunnen daarentegen onnodig hoge kosten met zich meebrengen. Zo kunnen wij waterzijdig en hydraulisch inregelen.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op!

Wij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot het inregelen van uw klimaatinstallaties. Contacteer ons hiervoor geheel vrijblijvend. U kunt ons bellen op +31 (0)33 245 90 64 of een e-mail sturen naar welkom@aero-dynamiek.nl. Ook een offerte kunt u via deze wegen aanvragen. 

IMI Aero-Dynamiek B.V.

  • Uitstekende service
  • Innovatief
  • > 40 jaar ervaring

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Diensten

Diensten

12 oplossingen voor een gezond binnenklimaat!

Bekijk onze diensten
Opleidingen

Opleidingen

Voor alle functies, van monteur tot technicien, van ontwerper tot leidinggevende, van LBO tot WO niveau.

Bekijk onze opleidingen
Recente projecten

Recente projecten

Wat doet IMI Aero-Dynamiek allemaal.

Bekijk onze projecten