Het hydraulisch inregelen van uw klimaatinstallaties laat u over aan de professionals van IMI Aero-Dynamiek. Wij hebben jarenlange ervaring met het hydraulisch inregelen van diverse installaties. Onze medewerkers hebben gedegen kennis van deze werkzaamheden en installaties en kunnen de werkzaamheden daarom deskundig en snel uitvoeren. Zij voorzien u ook graag van deskundig advies, wanneer u dat wenst.

Hydraulisch inregelen van installaties conform de normen

Als u het hydraulisch inregelen overlaat aan IMI Aero-Dynamiek, dan weet u zeker dat dit gebeurt volgens de gestelde eisen en normen. Wij beschikken over de juiste meetapparatuur, waarmee wij kunnen bekijken of uw gebouw te langzaam opwarmt, de temperatuur van uw gebouw teveel schommelt of dat het energieverbruik onnodig hoog is. Door de verschillende inregelmethoden die wij kunnen toepassen, waaronder hydraulisch en luchtzijdig inregelen, kunnen wij u altijd van dienst zijn met de juiste technieken.

Neem telefonisch contact met ons op

Indien u het hydraulisch inregelen van uw klimaatinstallaties wilt laten verzorgen door IMI Aero-Dynamiek, belt u naar +31 (0)33 245 90 64. Bent u niet in de gelegenheid om te bellen? Stuurt u dan een e-mail naar welkom@aero-dynamiek.nl. Ook wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt, kunt u bij onze ervaren medewerkers terecht. Wij staat graag voor u klaar!

IMI Aero-Dynamiek B.V.

  • Uitstekende service
  • Innovatief
  • > 40 jaar ervaring

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Diensten

Diensten

12 oplossingen voor een gezond binnenklimaat!

Bekijk onze diensten
Opleidingen

Opleidingen

Voor alle functies, van monteur tot technicien, van ontwerper tot leidinggevende, van LBO tot WO niveau.

Bekijk onze opleidingen
Recente projecten

Recente projecten

Wat doet IMI Aero-Dynamiek allemaal.

Bekijk onze projecten