IMI Aero-Dynamiek kan voor u een eenmalige of een periodieke geluidmeting uitvoeren. Wij maken bij ons werkzaamheden gebruik van geavanceerde meetapparatuur, zodat we onze klanten de meest nauwkeurige meetresultaten aan kunnen bieden. Onze medewerkers weten deze data vervolgens uitstekend te vertalen naar duidelijke adviesrapporten voor uw bedrijf.

Geluidmeting om pieken te registreren

Met een geluidmeting kunnen pieken worden geconstateerd en tevens eventuele oorzaken worden bepaald. Wij zijn in staat om metingen over een langere periode uit te voeren, waarna ze worden opgeslagen in dataloggen. Zo kunnen we een trend vastleggen en hier de oorzaak van bepalen. Een geluidmeting kan voor diverse toepassingen worden ingezet, zoals lucht- en contactgeluid. Ook kunnen wij veel meer metingen uitvoeren voor uw binnenklimaat, hierbij kunt u denken aan een energie- of een geluidmeting. Ook kunnen wij uw luchtzijdige installaties controleren door middel van rookproeven.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij IMI Aero-Dynamiek en of wat een geluidmeting in uw situatie voor u kan betekenen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)33 245 90 64 of te mailen naar welkom@aero-dynamiek.nl. Ook is het mogelijk om via deze wegen een vrijblijvend offerte aan te vragen. 

IMI Aero-Dynamiek B.V.

  • Uitstekende service
  • Innovatief
  • > 40 jaar ervaring

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Diensten

Diensten

12 oplossingen voor een gezond binnenklimaat!

Bekijk onze diensten
Opleidingen

Opleidingen

Voor alle functies, van monteur tot technicien, van ontwerper tot leidinggevende, van LBO tot WO niveau.

Bekijk onze opleidingen
Recente projecten

Recente projecten

Wat doet IMI Aero-Dynamiek allemaal.

Bekijk onze projecten