Door een energiemeting te laten uitvoeren door IMI Aero-Dynamiek kunt u zien of u verantwoord omgaat met uw energieverbruik en of u nog kosten kunt besparen. Wij hebben vele jaren ervaring met het uitvoeren van allerlei soorten metingen met betrekking tot energieverbruik. Onze medewerkers zijn hoogopgeleid en hebben gedegen kennis van de nieuwste technieken en regel- en wetgeving omtrent energieverbruik.

Een energiemeting om te achterhalen waar besparen mogelijk is

Door een energiemeting te laten uitvoeren door IMI Aero-Dynamiek kunt u achterhalen waar besparen mogelijk is. Wij maken bij onze energiemetingen gebruik van specialistische meetapparatuur. Nadat wij de meting hebben gedaan, ontvangt u een rapport van ons met de resultaten en advies over eventuele besparingen. Als wij u adviseren over energiebesparing dan nemen we uiteraard mee dat u niet in hoeft te leveren op comfort en prestaties. U kunt ons ook inschakelen voor andere metingen, zoals een CO2 meting of een TO berekening voor een optimaal binnenklimaat.

Vragen? Neem dan contact met ons op

Heeft u nog vragen? Vraag het dan snel aan één van onze medewerkers. Zij kunnen u meer vertellen over een energiemeting via IMI Aero-Dynamiek of over onze andere metingen. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen. U kunt hiervoor vrijblijvend contact met ons opnemen via +31 (0)33 245 90 64 64 of via welkom@aero-dynamiek.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. 

IMI Aero-Dynamiek B.V.

  • Uitstekende service
  • Innovatief
  • > 40 jaar ervaring

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Diensten

Diensten

12 oplossingen voor een gezond binnenklimaat!

Bekijk onze diensten
Opleidingen

Opleidingen

Voor alle functies, van monteur tot technicien, van ontwerper tot leidinggevende, van LBO tot WO niveau.

Bekijk onze opleidingen
Recente projecten

Recente projecten

Wat doet IMI Aero-Dynamiek allemaal.

Bekijk onze projecten