Door middel van een TO berekening kan IMI Aero-Dynamiek het te verwachten binnenklimaat schetsen en adviseren over het optimaliseren van het binnenklimaat. Wij hebben vele jaren ervaring met het uitvoeren van diverse metingen op en adviseren van bedrijven over het inregelen van klimaatinstallaties. Wij streven naar optimaal ingeregelde installaties en stellen uw wensen centraal. Een uitstekende service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Een TO berekening kan een optimaal binnenklimaat realiseren

Door een TO berekening uit te voeren kan een optimaal binnenklimaat worden gerealiseerd. We berekenen wat het te verwachten binnenklimaat binnen uw gebouw is, zodat we het temperatuurverloop kunnen inzien. Op deze manier wordt duidelijk hoe lang een bepaalde temperatuur wordt overschreden. De TO berekening helpt u een duidelijk beeld te verkrijgen over het temperatuurverloop. Na afloop van onze berekening zullen wij u adviseren om een optimaal binnenklimaat te verkrijgen.

Neem contact op en bespreek de mogelijkheden

Wilt u graag contact met ons opnemen omdat u nog vragen heeft over een TO berekening of over uw mogelijkheden bij IMI Aero-Dynamiek? Bel dan snel naar +31 (0)33 245 90 64 of stuur een e-mail naar welkom@aero-dynamiek.nl. U kunt hier ook een offerte aanvragen. Wij helpen u graag verder! 

IMI Aero-Dynamiek B.V.

  • Uitstekende service
  • Innovatief
  • > 40 jaar ervaring

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Diensten

Diensten

12 oplossingen voor een gezond binnenklimaat!

Bekijk onze diensten
Opleidingen

Opleidingen

Voor alle functies, van monteur tot technicien, van ontwerper tot leidinggevende, van LBO tot WO niveau.

Bekijk onze opleidingen
Recente projecten

Recente projecten

Wat doet IMI Aero-Dynamiek allemaal.

Bekijk onze projecten