Aero-Dynamiek voert diverse metingen aan uw klimaatinstallatie uit tegen scherpe tarieven. Wij hebben jarenlange ervaring met het uitvoeren van alle soorten metingen. Wij hebben uw wensen voorop staan en hebben kwaliteit en een uitstekende service zeer hoog in het vaandel staan. Daarom bieden wij altijd een optimale totaaloplossing.

Een klimaatinstallatie die optimaal werkt, kan kostenbesparend zijn

Een klimaatinstallatie die optimaal werkt, kan kostenbesparend zijn voor uw bedrijf. Om dit te kunnen realiseren moet de optimale werking van een klimaatinstallatie wel doorzetten. Hierbij kan Aero-Dynamiek u van dienst zijn. Wij kunnen diverse metingen uitvoeren om te kijken of er problemen zijn met bijvoorbeeld de luchttemperatuur en –kwaliteit. Op deze manier kunnen problemen ook voorkomen worden. Door middel van een periodieke ‘APK-keuring’ kunnen wij er voor zorgen dat uw installaties optimaal blijven functioneren.

Compleet beeld

Door Aero-Dynamiek metingen te laten uitvoeren op uw klimaatinstallatie, kan er een compleet beeld ontstaan van de installatie over bijvoorbeeld de hoeveelheid ventilatie en de luchtkwaliteit. Wilt u graag meer informatie over uw mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar +31 (0)33 245 90 64 of door een e-mail te sturen naar welkom@aero-dynamiek.nl.

Ook veel bekeken:

Inregelen klimaatinstallaties - Energiemeting - Waterzijdig inregelen - Sickbuildingsyndroom - Luchtmeting

IMI Aero-Dynamiek B.V.

  • Uitstekende service
  • Innovatief
  • > 40 jaar ervaring

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Diensten

Diensten

12 oplossingen voor een gezond binnenklimaat!

Bekijk onze diensten
Opleidingen

Opleidingen

Voor alle functies, van monteur tot technicien, van ontwerper tot leidinggevende, van LBO tot WO niveau.

Bekijk onze opleidingen
Recente projecten

Recente projecten

Wat doet IMI Aero-Dynamiek allemaal.

Bekijk onze projecten